Hesteveddeløp

Hesteveddeløp i Norge er forbundet med trav, Bjerkebanen og høye jackpotter hos Norsk Rikstoto. Hesteveddeløp er så mye mer enn disse tingene. Det er galopp på Øvrevoll, hatteparader, og god sport, og man har noen av verdens største idrettsarrangementer ute i verden som faktisk er et hesteveddeløp.

Lokalt monopol

I Norge har Norsk Rikstoto hatt monopol på spill på norske hesteveddeløp i alle år, men man kan spille på norske løp andre steder enn akkurat hos dem. Et spilleselskap som gir bedre tilbakebetalingsprosent er hos selskapet Nordicbet, som tilbyr vinnerspill på løpene. Man ønsker jo å få mest mulig verdi og høyest mulig odds når man spiller?

Store løp

Norsk hestesport og spill på hester har i alle år blitt forbundet med trav. I Norge har vi mange travbaner som arrangerer løp hver eneste dag, men kun en galoppbane som heter Øvrevoll i Bærum. Galopp er en av verdens største idretter og i Australia har man en egen fridag for det store løpet i Melbourne, nemlig Melbourne Cup som blir arrangert hvert år i september med hele 100.000 tilskuere tilstede. I Storbritannia er det kun galopp som gjelder og her er det løpet Grand National som er det største løpet på banen Aintree like utenfor Liverpool.

Følg med direkte

Men heldigvis finnes det også store Derby-dager også i Norge. I trav blir det arrangert Derby på Bjerkebanen hvert år, men det vi forbinder med Derby er kanskje det årlige løpet på Øvrevoll med hatteparader, som blir vist på NRK hvert år. Hvis man ønsker å spille på hesteløp er det jo best å være tilstede på banen der det skjer, men skal du allikevel spille hos Nordicbet på de norske løpene går også noen av de største løpene også på NRK eller blir vist på VGs hjemmesider. Det er jo da du opplever den største spenningen, når du ser at din vinner kommer først i mål. Den følelsen er nesten som å vinne løpet selv.